Fotbollströjor

Den årliga lönekalkylen för Yeovil Towns trupp är knappt £ 1m. Flera enskilda spelare i Queens Park Rangers tjänar tre och fyra gånger så mycket, men Yeovil hoppas att de ska testa sig mot Harry Redknapps sida i Championship nästa säsong.

Medan QPR kommer ner från Premier League, hoppas Gary Johnson att slå Brentford i söndagens League One-slutspel och nå den engelska fotbollens andra nivå för första gången, 10 år efter att ha gått in i fotbollsligan.

Det är sant att det finns en hel del spelare på QPR som kommer att tjäna mer än vår hela squad i kombination men det här är mina spelare chans att få sina drömmar att bli sanna , säger Johnson.

Alla i vår grupp kommer från ödmjuka början men förhoppningsvis kommer de att tjäna stora pengar snart. Vår årliga löneavgift är knappt £ 1m så, om vi går upp och jag får chansen att fördubbla det, skulle det vara jul. Men även då skulle vi fortfarande vara långt ifrån vad de flesta klubbar i mästerskapet betalar sina spelare. Det sätter upp arbetsuppgiften i perspektiv. Men allt på denna klubb handlar om värde för pengarna. Det handlar om att hitta Wayne Rooney innan han är Wayne Rooney.

Vid en ålder av 57 år fotbollströjor barn och efter en eklektisk ledarkarriär som började som John Becks assistent vid Cambridge United, utgjorde en interlude ansvarig för det lettiska landslaget och involverade att förlora en Championship-slutspel till Hull City med Bristol City fem år sedan är Johnson sans för äventyr förblivna odödad.

Jag är säker på att killarna har haft ett litet blick på de möjliga matcherna nästa säsong, säger en manager nu i hans andra stans på Huish Park efter att ha mastermindat språnget från non-league fotboll till League One under hans första fotbollströjor barn stavning. Det kan vara Yeovil mot Leeds, Nottingham Forest mot Yeovil, Leicester mot Yeovil. Att möta klubbar av den storleken är en mycket spännande utsiktsplats.

Med sitt lag som har slagit Brentford två gånger den här säsongen börjar de som favoriter, men Johnson är inte på väg att underskatta Uwe Rösler s sida. Våra tidigare spel vunnit inte något, säger han. fotbollströjor Båda lagen är bra, båda har enorma arbetskrafter och båda har möjlighet att vara vinnare.

Brentford var en straffspark bort från automatisk kampanj i sista minuten av den ordinarie säsongen mot Doncaster för två veckor sedan. Men efter att Marcello Trotta slog över tvärstången vid det tillfälle, anländer binerna till Wembley via en exhilaratingly oförutsägbar semifinal mot Swindon bosatte sig på straff.

Eftersom Yeovils semifinal seger mot Sheffield United Johnson har behövt vara lika psykolog som coach. Jag måste ta ner killarna och hämta dem också. Jag måste se till att de har tillflyktsort Jag har varit så hög som drakar, jag har hållit dem lugna men nu är jobbet att bygga upp dem och se till att de har rätt fysiskt och mentalt.

Han litar på sitt beslut att tillåta sin lag två dagar efter semifinalen kommer att bli rättfärdigad. Jag kände att vi alla behövde en paus från varandra. Det var en intensiv uppbyggnad till semestern så det var viktigt att de kom in i den här perioden uppdateras och ser fram emot att träffa sina kompisar igen.

Johnson beskriver söndag som en andra chans i kölvattnet av den skada som led i 2008 med Bristol City när Dean Windass, då 39 år gammal, volleyed ett superlativt vinnande mål som svepte Phil Browns Hull i Premier League.

Liksom hans chef Jamie McAllister, Yeovils vänsterback som spelade för City mot Hull för fem år sedan hoppas han sätta saker rätt. Det finns en historia bakom varje spelare här, men några av dem är hjärtskärande, säger Johnson . Det är mäktiga saker; Det är vad jag har sagt till dem att använda som motivation.

http://sitori-bahor.ru/component/k2/itemlist/user/1886.html LakeshaCa SantosTav

OmerRivar billige fotballdrakter JoieCamid

EuniceKau fotballdrakter PenneyVaz

JeramyStr billiga fotbollströjor KurtisHal

MartyNeud fotbollströjor barn DinahHamb

ToryBrenn maglie calcio poco prezzo CortezSta

Zostaw komentarz